Posicionament SEO barcelona - el palacio del flamenco

Dóna’t a conèixer amb les notes de premsa com el Palacio del flamenco

A Pandacoc utilitzem tot tipus d’eines per a millorar la teva imatge i arribar més lluny a Internet, com les notes de premsa, un element diferenciador que farà que arribis a moltes més persones. Com a exemple avui us posem la nota de premsa del Palacio del Flamenco

“Poder veure un dels millors espectacles de flamenc a Barcelona és una mostra més de  la gran varietat cultural de la ciutat i del caràcter integrador i respectuós de la societat catalana.

Al Palacio del Flamenco es cuiden tots els detalls, és tan important que el client vegi un dels millors espectacles de flamenc del país com que pugui gaudir d’un exquisit sopar, elaborada al moment amb productes de primera qualitat, per a poder submergir als espectadors en la cultura espanyola. Gaudir de les tradicions autòctones és possible a Barcelona gràcies al meravellós espectacle + sopa del Palacio del Flamenco.

Coneixes FLAMENCO EXPERIENCE? Al palacio del Flamenco volem sorprendre’t i et fem partícip d’una activitat en grup, primer mostrant-te un resum de la història del flamenc, seguit d’una petita classe pràctica amb els nostres artistes per a poder entendre i gaudir més de l’actuació. Una vegada ja coneguis millor el flamenc i l’hagis viscut, podràs passar a degustar la nostra gastronomia i gaudir de l’espectacle.

Amb l’afany de millorar cada dia, el Palacio del flamenco realitza modificacions i millores en els seus espectacles, comptant per a això amb un gran ventall d’artistes que gaudeixen d’un gran reconeixement en el sector, com Angelita Españadero, Amador Rojas, el Yiyo, Raul Ortega, Juan Fernández, Nen Maia al baix i Fran a la flauta.

Recorda, si no saps que fer a Barcelona, vine a conèixer la nostra gastronomia i gaudeix del flamenc en gran. Ens trobem al centre de Barcelona, en un dels carrers més populars de Barcelona, al carrer Balmes 139, on podràs trobar múltiples llocs d’oci i podràs notar l’ambient de la ciutat en la seva més pura essència.

Els nostres 3 espectacles, Flamenc i olé, Flamenc Gipsy i Passió flamenca, garanteixen una varietat de l’art del flamenc que no et deixarà indiferent. Amb aquests diferents espectacles volem transmetre l’essència del flamenc a Barcelona des de diferents prismes i que la gent que ens visiti vulgui repetir l’experiència única que significa venir al Palacio del Flamenco i degustar la nostra gastronomia.”

×

 

Hola!

Aquest es el xat WhatsApp de Pandacoc

× Com puc ajudar-te?