Sobre nosaltres.

Pandacoc solucions som una empresa especialitzada en màrqueting en línia , amb més de 20 anys d’experiència comercial. No només fem pàgines web, volem assessorar-te sobre tot allò relacionat amb el màrqueting digital, per això comptem amb especialistes en cada camp, volem que la teva pàgina web sigui la que tu vulguis i sobretot la que tu necessites, amb un servei proper i personalitzat volem assessorar-te, tant en la creació de la pàgina web com en les accions per posicionar-la i millorara la seva visibilitat utilitzant eines com el SEO i el SEM entre d’altres.

A més, tots els nostres clients de màrqueting digital tenen un servei d’assessorament integral completament gratuït, el nostre equip està per ajudar-te i que dediquis el màxim temps possible al teu negoci, pots sol·licitar-nos el servei que necessitis relacionat amb el màrqueting on-line i et buscarem la millor solució .

Pandacoc

Si pots somiar-ho, pots aconseguir-ho

Gaudim de la presència de Cristian Camps fundador i director comercial de l’empresa , especialista en màrqueting on-line que compta amb experiència en diferents empreses de màrqueting on ha destacat per la seva capacitat en donar solucions a clients amb boníssims resultats.

També hauríem de destacar al nostre departament tècnic que compta amb una àmplia experiència en aquest sector millorant i donant solucions òptimes.

Destaquem per:

  • Creem pàgines web adaptant-les al gust i necessitats de cada client, sempre utilitzant les darreres tecnologies.
  • Desenvolupament destratègies de màrqueting en xarxes socials per augmentar la visibilitat de la marca, millorar la interacció amb els clients i augmentar les conversions.
  • Creació i gestió de campanyes publicitàries en línia , utilitzant plataformes com Google Ads , Facebook Ads , Instagram Ads , entre d’altres, per arribar a l’audiència adequada i maximitzar el retorn de la inversió.
  • Optimització del contingut web per millorar el posicionament als motors de cerca (SEO) i augmentar el trànsit orgànic al lloc web.
  • Anàlisi de dades i mètriques per avaluar el rendiment de les estratègies implementades i realitzar ajustaments segons calgui per millorar els resultats.

Per què escollir-nos?

Experiència provada : Hem treballat amb empreses de diversos sectors, des de petites startups fins a grans corporacions, ajudant-les a assolir els seus objectius comercials a través del màrqueting digital.

Enfocament personalitzat : Entenem que cada negoci és únic, per això ens assegurem d’adaptar les estratègies a les necessitats específiques de cada client.

Creativitat i innovació : Sempre estem buscant noves idees i enfocaments creatius per destacar en un mercat cada cop més competitiu.

Resultats tangibles : El nostre objectiu principal és generar resultats tangibles i mesurables per als nostres clients, ja sigui en termes d’augment de trànsit, generació de leads o increment en les vendes.

Des de 2014 Pandacoc solucions ofereix els seus serveis a tot tipus d’empreses des de petits negocis i autònoms a grans empreses, potenciant la proximitat, la bona feina i les últimes tecnologies per a un bon resultat.

Pandacoc

La teva solució a mesura

Màrqueting online

perfecciona el teu projecte

Gestió KIT DIGITAL

aprofita les subvencions

Assessorament gratuït

explora les teves possibilitats

Fes el teu projecte amb nosaltres

El camÍ MÉS RÀPID CAP A L’ÈXIT

×

 

Hola!

Aquest es el xat WhatsApp de Pandacoc

× Com puc ajudar-te?