Posicionament SEO a Sant Adrià de Besós

Quina és la millor agència de màrqueting a Barcelona?

És una pregunta que totes les empreses s’han fet alguna vegada. A qui li confiem la nostra campanya de màrqueting online?
Pots esperar que vingui a visitar-te un comercial d’una agència (gran o petita és indiferent) I que amb moltes explicacions  i paraules tècniques et facin contractar un servei amb permanència d’un any, encara que no sàpigues amb certesa si obtindràs resultats.
Pots buscar per internet, llegir en fòrums, confiar-li-ho a un cunyat informàtic…. Del cunyat informàtic parlarem en un altre post.
La resposta a la pregunta inicial és sorprenent perquè totes les agències de màrqueting online et diran que són les millors, normal, cal vendre’s bé. Però en realitat cap ho és. I llavors? A qui has de confiar les teves  xarxes socials, la teva pàgina web, el teu posicionament a Google, el teu blog, els continguts de la teva web…?
Després d’estudiar minuciosament des de dins aquest mercat que està en auge, havent treballat en dos de les agències de màrqueting online més grans del país, hem arribat a la conclusió que el millor és treballar amb totes.
És estrany però cert. Cap agència és capaç de fer-ho tot bé, és impossible. Poden fer molt bé una web corporativa però fallar en una botiga online, poden posicionar molt bé la teva pàgina web en els principals cercadors, però no treballen bé la conversió, Poden ser molt bons gestionant xarxes socials o gestionant continguts… però mai ho faran tot bé. Com hem dit abans, és impossible.
A Pandacoc hem ideat un sistema per a poder comptar amb una xarxa d’agències de màrqueting online altament qualificades en algun aspecte concret. Gestionades des de la nostra central a Barcelona. S’han avaluat els portfolios de més de 50 agències de Barcelona i alguna gran agència de fora i hem puntuat els seus treballs desglossant tots els serveis. Així podem saber quins són els forts de cada agència. D’aquesta manera quan un possible client ens explica el seu projecte, busquem entre les nostres agències col·laboradores, quals s’ajusten més al que se’ns demana. I el client sempre tindrà el millor producte possible, ajustat a les seves necessitats i a la seva butxaca, optimitzant així la seva inversió.
En la majoria de casos els nostres clients tenen la web amb una agència, el SEO amb una altra, les xarxes socials se les emporta una altra diferent i així amb tot el relacionat amb el màrqueting online, d’aquesta manera aconsegueix tenir el servei més competitiu possible. I tot això amb un sol interlocutor, que és Pandacoc.
A més continuem avaluant agències i reunint-nos amb els seus equips directius i tècnics per a anar ampliant la nostra xarxa de col·laboradors, millorant així el nostre servei.
La nostra premissa és que el producte s’adapti al client i no a l’inrevés, que és el que sol passar. Així que a la pregunata. Quina és la millor agència de màrqueting online de Barcelona? La resposta és agafar el millor de cadascuna. Si vols més informació d’aquest servei, pots contactar amb nosaltres i ho parlem amb més detall.
Ja sabeu, per què treballar amb una sola agència de màrqueting online i arriscar-te al fet que falli algun dels serveis contractats existint una empresa com Pandacoc que et permet treballar amb diverses agències alhora?

  Escriu un comentari

  ×

   

  Hola!

  Aquest es el xat WhatsApp de Pandacoc

  × Com puc ajudar-te?