gestió de xarxes socials a Badalona

Gestió de xarxes socials a Badalona.

Les xarxes socials s’han convertit en una de les eines del Màrqueting online més importants i reconegudes dels últims anys, per a expressar sentiments i emocions de manera massiva, però també s’utilitza de manera comercial per a donar a conèixer marques o negocis a milions de persones a nivell mundial. A Pandacoc entenem que la gestió de xarxes socials a Badalona és una eina a tenir en compte per a augmentar la visibilitat de la nostra marca.

Gestió de xarxes socials a Badalona: com trio?

Actualment existeixen moltes xarxes socials, cadascuna especialitzant-se en formes diferents d’atreure a l’audiència per mitjà de contingut visual que permeten generar connexió amb altres persones a través d’una pantalla de dispositius mòbils.

El contingut que es publica dependrà única i exclusivament de tu, les xarxes socials el que realment fan és brindar-te eines perquè el contingut es vegi de l’una o l’altra forma.

Facebook, YouTube, Whatsapp, FB Messenger, WeChat, Instagram, Tumblr, Twitter, Linkedin, Pinterest, Snapchat, Reddit, TicTok, són alguns dels exemples de xarxes socials més utilitzades en el món.
Però la pregunta del milió d’euros és quina xarxa social hauries de fer servir o quina és la millor per a tu o per al teu negoci?

La resposta a aquesta pregunta dependrà del teu objectiu final i perquè vulguis fer servir una xarxa social. Tenint clar l’objectiu hauràs de triar una o diverses.

Encara que és important tenir en compte que existeix una classificació bàsica per categories segons la temàtica d’enfocament de la xarxa social i el tipus d’usuari o audiència:

Les xarxes socials horitzontals, alberguen tot tipus d’usuaris sense una temàtica clarament definida. Aquest tipus de xarxes socials no tenen cap temàtica específica i en elles es consumeix i es comparteix tot tipus de contingut, sent xarxes socials més generals. Facebook o WhatsApp són exemples de les xarxes socials més importants d’aquesta categoria.
Les xarxes socials verticals, s’especialitzen en algun camp, activitat o temàtica. Poden ser professionals o referides a algun tema en concret com pot ser moda o música. Exemples d’aquesta categoria són Tumblr, Pinterest o LinkedIn. També se’ls coneix com a xarxes socials temàtiques o de nínxol. Es caracteritzen per no tenir una quantitat enorme d’usuaris, però els seus usuaris són usuaris segmentats i les seves interaccions, sovint resulten ser molt més rendibles. Aquest tipus de xarxa social és la més indicada per a la captació de clients.

Tenint en compte aquesta informació ja hauries de començar a establir si vols passar el temps en X o Y xarxa social sense cap intenció comercial addicional, o si, per contra, el que vols és trobar una xarxa social que et permeti mostrar algun tipus de productes o serveis, el primer pas serà identificar on està la teva audiència efectiva, per a tenir la major probabilitat de generar una connexió o vincle entre tu i ella i no acabar mostrant el teu contingut a persones que no tenen interès en ell.

Ja has triat? Pren el temps necessari per a realitzar una bona selecció.

En la gestió de xarxes socials a Badalona o qualsevol altra localització, no sols es tracta de postear unes fotos o vídeos o comentaris de tant en tant i posar uns quantes etiquetes.

Es tracta de desenvolupar una estratègia clara i definida que ens permeti connectar efectivament amb tota l’audiència, lliurar-li valor i posteriorment monetitzar tots els teus esforços en aquestes plataformes.

Però la pregunta ara és, estàs disposat, capacitat i preparat per a realitzar una gestió de xarxes socials a Badalona i executar una estratègia eficient dins de la xarxa social on es trobi la teva audiència?

O si ja ho has intentat pel teu compte i no has aconseguit els resultats que esperaves i t’has frustrat per no arribar al nivell que desitges, és moment d’avaluar el teu procés he identificar perquè no avances.

Hey! Tranquil@. No desesperis, a Pandacoc solucions som experts en tot el relacionat amb el màrqueting digital i tenim més que clar l’important de tenir presència rellevant, coherent, constant en les xarxes socials i poder convertir els teus esforços en beneficis econòmics i estem disposats a treballar al costat de tu perquè això succeeixi.

Et volem ajudar a marcar la diferència en el teu nínxol de mercat i enfocat en l’audiència correcta amb una comunicació assertiva.

Permetent que les possibilitats d’augmentar el nombre de clients, consumidors del teu producte o servei siguin majors.
Pandacoc solucions, compta amb un equip exclusiu de mitjà social avançant en la gestió de xarxes socials a Badalona que ajuda actualment a marques i empreses a gestionar les seves xarxes socials de manera professional.

Que pots trobar en el nostre servei de gestió de xarxes socials de manera professional:

Gestió de xarxes socials totalment personalitzades.
Creació d’estratègia pas a pas per al creixement orgànic i pagament.
Generació de contingut atractiu i real.
Increment de l’exposició de la teva marca.
Creació d’una línia grafica que t’identifiqui i marqui diferència entre milions de persones que intenta fer el mateix que tu.
Creació i gestió de campanyes publicitàries en les xarxes socials de manera efectiva.
Equip de Mitjà social disponible per al seguiment i acompanyament durant el procés. 24/7.
Avaluació i mesurament de processos.
Podràs triar entre diferents packs amb pressupostos ajustats per a poder ajudar al major nombre de persones.
Un tracte de família. A Pandacoc solucions no tenim clients. Tenim família.
Estem segurs que podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius.

NO esperis que algú més et compti com s’està palanquejant i beneficiant gràcies a les seves xarxes socials. Recorda que a Pandacoc som experts en Màrqueting online per a empreses en tota la zona de Barcelona i podem fer que la teva marca compti amb major visibilitat i presència.

És moment que prenguis acció i comencis a participar del màrqueting online en les xarxes com tot un professional.

Telefona’ns a: 610 364 724 / 659 668 258 i un dels nostres consultors t’atendrà sense ningun compromís.

Si estàs interessat en la gestió de xarxes socials, potser t’interessa també: disseny de pàgines web a Badalona .

×

 

Hola!

Aquest es el xat WhatsApp de Pandacoc

× Com puc ajudar-te?