Disseny web a Badalona - Pàgines web a Badalona - Xarxes Socials a Badalona

Disseny de pàgines web a Badalona.

Sobre el disseny de pàgines web a Badalona , Barcelona o qualsevol població, un dubte que tenen molts autònoms i empresaris del nostre país, és fins a quin punt és necessària una pàgina web per a la seva empresa.

Moltes vegades s’ha dit que si no existeixes a internet, no existeixes, i cada dia que passa és una afirmació més certa.

Desenvolupament de pàgines web a Badalona

En un món en constant evolució, on cada vegada som més dependents dels dispositius mòbils, com a Telèfons intel·ligents, tauletes, o portàtils, on ja sigui per plaer o per treball, ens connectem si o si a internet, és evident que cada dia és més important poder aparèixer a la xarxa.

Tenir una pàgina web és cada vegada més necessari per a qualsevol tipus d’empresa, i no una pàgina web qualsevol. Ha de ser una pàgina web de qualitat, que expressi als altres quina empresa ets i que els pots oferir. Ha de ser una pàgina web que s’adapti a tots els dispositius, ja que les visites als llocs web són més freqüents des dels telèfons intel·ligents, i cada vegada hi ha més varietat de dispositius on veure la teva pàgina web.

A Pandacoc, no sols creem i dissenyem pàgines web a Badalona, el Maresme i en tot Catalunya, a Pandacoc volem assessorar-te perquè tinguis èxit a internet, volem dissenyar la teva pàgina web. També volem que es posicioni a Google i als altres cercadors, perquè quan algú busqui el que el tu ofereixes, trobi la te página web, es a dir, la teva empresa.

Els nostres dissenys de pàgines web són al gust del client, però sobretot, a part de crear pàgines web amb una bona imatge, creem pàgines web que siguin útils, que aportin nous clients. Que li donin un extra de valor a la teva empresa.

Disseny de pàgines webs profesionals orientades a l’usuari

Tenir una pàgina web, no és només fer-la i ja està, ara que està de moda el “faci-ho vostè mateix” i en la xarxa pots trobar tutorials de com fer una web, però estem obviant el més important: el treball professional.

D’una banda està el temps que de dediques a crear la teva pàgina web, és temps que no li dediques al teu negoci, al que realment saps fer, i d’altra banda tots sabem que un expert en creació de pàgines web trigarà menys i el farà millor.

Però a més a més, està tot el treball posterior, com he dit, no es tracta només de dissenyar una pàgina web, cal fer que funcioni, que funcionin tots els enllaços, que quan algú ens envia una consulta des de la pàgina web, ens arribi correctament al correu, que no s’excedeixin els temps de càrrega, que funcionin correctament tots els plugins instal·lats, que s’actualitzin correctament totes les versions sense que es desarmi la pàgina web, i si això passa, saber arreglar el lloc web.

Disseny de pàgines webs segures

Per no parlar de la seguretat del disseny de pàgines web a Badalona. Cada vegada són més els hackers i pirates informàtics, que per plaer o per interessos d’ells o d’uns altres, omplen de virus la webs, les destrueixen o les utilitzen amb finalitats per als quals no es van crear.

Per això és molt important tenir un bon sistema de seguretat, amb les seves respectives còpies de seguretat i els coneixements necessaris per a poder restaurar la pàgina web l’abans i més ben possible, i sense perdre tota la informació.

Per tot això i moltes més coses si necessites un equip professional per al disseny de pàgines web a Badalona, contacta amb Pandacoc on estarem encantats d’assessorar-te sobre la creació de la teva pàgina web, i de com treballar-la perquè tingui els millors resultats, optimitzant la teva inversió a internet.

Som agència de màrqueting a Barcelona

A Pandacoc atenem les necessitats de les empreses a traves dels nostres serveis d’atenció i màrqueting.

Som experts en el desenvolupament de pàgines web i el seu posicionament.
Dissenyem estratègies de màrqueting a partir del posicionament SEO, o de campanyes a Google Adwords ademés de treballar amb les diferents xarxes socials.

Fem que la teva empresa sigui més visible amb els nostres serveis.
Consulta les possibilitats de la teva empresa a internet i t’orientarem sobre les campanyes més efectives.

Telefona’ns a: 610 364 724 / 659 668 258 i un dels nostres consultors t’atendrà sense ningun compromís.

×

 

Hola!

Aquest es el xat WhatsApp de Pandacoc

× Com puc ajudar-te?