Disseny pàgines web a Sant Adrià de besós

Menjar a domicili, el present de l’hostaleria

El menjar a domicili s’ha convertit en l’única o una de les úniques maneres que té el sector de l’hostaleria de seguir endavant, per això a Pandacoc volem contribuir amb tots aquests negocis que volen oferir servei de menjar a domicili o que ja ho feien però ho volen potenciar.

En aquests moments de confinament les cerques i les comandes online han augmentat moltíssim, sobretot les relacionades amb menjar a domicili i per això cal adaptar-se al moment actual, poder seguir amb el nostre negoci i poder oferir els nostres serveis però complint amb totes les normatives i consells de seguretat.

Aquest nou sistema ens permetrà que els clients que ens coneixen puguin demanar-nos el que vulguin i a més ens permetrà arribar a molts nous clients amb ganes de provar i conèixer coses noves.

Per això volem crear landings pages personalitzades per a cada empresa, on cadascú pugui posar el seu menú i el que ofereix en menjar per a domicili i tota la informació necessària perquè el client pugui realitzar la seva comanda, i tot això a un preu molt ajustat i amb el millor servei tècnic.

Per només 100€ tens la teva pàgina a internet i un codi QR perquè tothom pugui arribar d’una forma fàcil i ràpida, pots posar el teu QR al local, a la teva web actual, a les teves xarxes socials, on vulguis, perquè tothom sàpiga que estàs operatiu i que ofereixes menjar a domicili.

Adapta’t a la nova situació i no deixis que el Covid-19 et venci.

Junts ho superarem!!!

Si a part d’això necessites una botiga online o millorar la teva visibilitat en Google, contacta amb nosaltres.

×

 

Hola!

Aquest es el xat WhatsApp de Pandacoc

× Com puc ajudar-te?