Manteniment web a Badalona -Manteniment web a Sant Adrià de Besós

Manteniment Web economic a Barcelona.

Si tens una pàgina web i alguna experiència en el seu maneig, sabràs que totes les webs necessiten d’un manteniment continu. Cada vegada que tenim noves actualitzacions hem d’instal·lar-les per a millorar el seu funcionament i seguretat. I és molt probable que la teva web tingui actualitzacions disponibles tots els mesos, sobretot si es tracta d’un WordPress.

A més és convenient també realitzar algun tipus d’estratègia de seguretat a nivell de web. Amb això tindrem una web més segura que comptarà amb una doble mesura: d’una banda, la seguretat a nivell de servidor o allotjament que complementarà a la seguretat a nivell web, fent que nostre site sigui més difícil de hackejar gràcies a una bona quantitat de mesures dissuasives.

A Pandacoc en qualsevol pla SEO s’inclou un manteniment bàsic, amb actualitzacions incloses. Si no teniu res contractat i no podeu prendre les mesures adequades cada mes per a conservar-la actualitzada i segura, us aconsellem contractar un manteniment, encara que sigui el més bàsic.

Tenir les actualitzacions de WordPress i els plugins actualitzats no sols ens evita bretxes i fallades de seguretat, que aprofiten els hackers per a infectar la nostra web, a més aconseguirem que la web funcioni molt millor i sigui millor valorada pels cercadors.

Sol sortir més car recuperar una web que ha estat atacada per un hacker que tenir un manteniment contractat.

Alguns consells per a mantenir la teva pàgina de WordPress actualitzada i segura són:

● Instal·la  només temes i plugin de llocs verificats i de total confiança.

● Mantén-la sempre actualitzatda, tant les pròpies actualitzacions del WordPress com els plugins o complements.

● Crea còpies i realitza còpies de seguretat.

● Tingues contractat un hosting de confiança, amb un servei d’atenció al client els 7 dies de la setmana i les 24 hores de cada dia.

● Millorar la seguretat de la teva CMS sempre que puguis.

● Si ets l’amo de la pàgina web, segurament comptaràs amb un compte: canvia periòdicament la teva contrasenya.

● Crea un compte en Google Search Console i en Google Analytics: t’ajudarà a mantenir als hackers allunyats, avisant-te sempre que passi alguna cosa estranya en la teva pàgina web.

Durant la vida útil d’un site podem trobar-nos amb situacions difícils que no podrem resoldre tret que tinguem coneixements avançats de programació. Les dues situacions més usuals que ens trobem són:

– Una fallada d’instal·lació d’actualitzacions: la pàgina web cau i en lloc de veure-la ens surt un avís de Forbidden o qualsevol altre avís de fallada. Si això es produeix per un canvi en la versió d’algun dels seus llenguatges pot ser que els tècnics del teu allotjament arreglin gratuïtament la teva incidència, però si la fallada és de la pròpia web hauràs de pagar-lo a part.

– Un atac a la teva web: el teu site comença a publicar entrades que res tenen a veure amb el seu contingut, el teu panell d’administració ha desaparegut, no pots entrar amb el teu usuari o de sobte trobes usuaris desconeguts que poden accedir i publicar com a administradors i que t’és impossible esborrar-los. Qualsevol hackeig és complicat d’eliminar fins i tot per a persones amb coneixements avançats de WordPress però amb insuficient experiència en seguretat informàtica. El procés de neteja és costós i el seu preu és alt.

Amb un dels nostres plans de manteniment web podràs treballar tranquil fins i tot si ocorregués qualsevol incidència. A Pandacoc solucionarem ràpidament els problemes sense necessitat de pressupostar a part cada incidència, la qual cosa et suposarà un estalvi i una tranquil·litat necessària.

En contractar un pla de manteniment el primer que fem és instal·lar les mesures de seguretat a nivell de web. Al llarg de l’any ens ocuparem de les seves actualitzacions i a més, si en qualsevol moment tinguessis problemes amb el servei d’email associat al teu domini també t’ajudarem a solucionar-lo.

Si haguéssim de facturar qualsevol d’aquestes operacions per separat el teu pressupost podria disparar-se, mentre que amb un manteniment web sabràs en tot moment quina quota has de pagar. I la quantitat anual a pressupostar sempre serà més baixa que contractant els serveis per separat.

×

 

Hola!

Aquest es el xat WhatsApp de Pandacoc

× Com puc ajudar-te?