agencia marketing a Barcelona

Agència de màrqueting a Barcelona

Aquesta és la nostra història per a qui la vulgui saber, Pandacoc solucions som una Agència de màrqueting a Barcelona, concretament a Sant Adrià de Besòs.

Es pot considera que som una Agència de màrqueting a Sant Adrià de Besòs perquè les nostres oficines estan en aquesta localitat tot i que l’empresa va començar sent una Agència de màrqueting en línia a Barcelona, al servei del màrqueting a Catalunya.

Si és veritat que com més a prop estiguis de Barcelona més possibilitats tens que contactem amb tu. A Pandacoc ens agrada el contacte personal, i per a oferir-te els nostres serveis de màrqueting en línia, solem anar a veure’t personalment, encara que també ho podem fer per videotrucada, (que ara amb el Covid està molt a l’ordre del dia).

Neix Pandacoc Solucions com a agència de màrqueting

agencia marketing a barcelona

L’empresa, tal com he comentat abans, va començar a Barcelona, per la idea de Cristian Camps i el seu soci, dos comercials dels de trepitjar carrer de tota la vida, els millors en el seu sector (el màrqueting en línia, per si algú el dubtava) sense cap lloc a dubte.

La seva idea era crear una empresa pròxima que pogués resoldre de manera individual i personalitzada les necessitats de cada client, buscant diferents proveïdors per a tenir diferents solucions, així no haver d’anar a vendre un producte tancat amb un preu tancat a cada client, buscar en què s’especialitzava cada empresa proveïdora i quins eren els millors serveis que oferia cadascuna d’elles.

Això és el que feia diferent a Pandacoc Solucions a d’altres empreses de màrqueting a Barcelona, i així va començar tot, renunciant a uns grans sous comercials de l’empresa per a la qual treballaven (una gran multinacional de màrqueting en línia, per si algú s’ha despistat), per a començar un somni, una empresa de màrqueting digital a Barcelona, diferent a totes les altres, i sobretot amb un tracte amable i pròxim.

Especialitzats en màrqueting a Barcelona

Amb el temps Pandacoc Solucions es va especialitzar i després de treballar amb moltes empreses de màrqueting digital, va triar les millors en cada camp, per a crear el seu propi equip de treball, per a poder continuar donant als clients, la millor solució de màrqueting en línia de Barcelona, però sense dependre d’empreses externes.

La part comercial la continua dirigint el seu fundador Cristian Camps, expert assessor en màrqueting en línia, i per a la resta de necessitats de l’empresa es va associar amb el seu germà Josep, també amb àmplia experiència comercial, però amb més coneixements de gestió i administració, i així juntament amb el seu equip d’experts en producció de pàgines web a Barcelona, la seva experta en posicionament SEO i un equip professional en la gestió les xarxes socials, han creat una petita però eficient i professional empresa de màrqueting en línia a Barcelona, des de Sant Adrià de Besòs.

Màrqueting en línia a Barcelona més enllà del rènting

Si tens una pàgina web de rènting… és possible que en algun moment contactem amb tu per a oferir-te un millor servei, un servei de màrqueting en línia integral, per a millorar la teva imatge i els teus resultats en internet, si no ho fem… no esperis més, truca’ns tu mateix i deixa’ns assessorar-te en el màrqueting en línia del teu negoci a Barcelona.

×

 

Hola!

Aquest es el xat WhatsApp de Pandacoc

× Com puc ajudar-te?