formació bonificada

Formació

Enriqueix el teu equip amb la millor formació i estalvia amb el nostre sistema.

Disseny web a Badalona - Pàgines web a Badalona - Xarxes Socials a Badalona


Formació bonificada

Aprofita't de la formació bonificada per a estar al dia amb la llei vigent, per a millorar els teus coneixements en màrqueting o en el que necessitis, nosaltres ho gestionem tot perquè la teva única preocupació sigui millorar.

Disseny web a Badalona - Pàgines web a Badalona - Xarxes Socials a Badalona


APPCC

EL APPCC  és un procés sistemàtic preventiu per a garantir la innocuïtat alimentària, de manera lògica i objectiva, s'aplica a tota mena d'indústries que estiguin en contacte amb els aliments, a més és un document obligatori (segons el Reial decret 640/2006)

Disseny web a Badalona - Pàgines web a Badalona - Xarxes Socials a Badalona


Al·lergògens​

Si afegeixes un plat a la carta o al menú, has d'informar que al·lergògens porta, hi ha un llistat de 14 substàncies al·lergògenes que han d'indicar-se de manera clara encara que només existeixi la possibilitat que hi hagi traces d'algun d'ells,i no de qualsevol manera, hi ha unes icones estipulades per a definir cada al·lergogen.

Disseny web a Badalona - Pàgines web a Badalona - Xarxes Socials a Badalona


Manipulador d'aliments

Necessites el certificat de manipulador d'aliments? Ja sigui per a tu o per als teus empleats, segons la vigent normativa l'empresari es responsabilitzarà que tot el personal emprat disposi de la formació necessària per a la correcta manipulació d'aliments

Formació Bonificada

Vols fer un curs de formació bonificada?

A Pandacoc col·laborem amb les millors empreses de formació per a poder trobar i organitzar el curs que necessites.

Totes les empreses que tenen treballadors, disposen d’un crèdit per a formar als seus empleats, són cursos 100×100 bonificats, per la qual cosa se són a cost 0 per a l’empresa, hi ha cursos de tot el que vulguis, ja sigui per necessitat com un curs de carretillero, un curs de manipulador d’aliments o un curs d’al·lergògens, o ja sigui per a tenir als empleats millor formats i preparats, no el dubtis i aprofita les subvencions, pots formar-te en activitats físiques i esportives, administració i gestió, alimentació i agrària, arts gràfiques, qualitat, comerç i màrqueting, dret, docència, edificació i obra civil, electricitat i electrònica, energia i aigua, fabricació mecànica, habilitats directives, hostaleria, turisme, imatge personal, imatge i so, comunicacions, instal·lacions i manteniment, recursos humans, sanitat, seguretat i medi ambient, prevenció de riscos laborals tèxtil i confecció, transport, veterinària, idiomes, informàtica, ofimàtica, i moltes més, només digues-nos que és el que necessites i perquè el teu solo et preocupis de formar-te nosaltres ens encarreguem de tot!

A més per realitzar formació amb nosaltres tindràs múltiples beneficis per ser client Pandacoc, sol·licita una visita sense compromís del nostre assessor.

Descàrrega el nostre catàleg de cursos​

APPCC (Anàlisi de Perills i Puntos Crítics de Control)

Treballes amb aliments i encara no compleixes amb el APPCC?  (Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control). EL APPCC  és un procés sistemàtic preventiu per a garantir la innocuïtat alimentària, de manera lògica i objectiva, s’aplica a tota mena d’indústries que estiguin en contacte amb els aliments, a més és un document obligatori (segons el Reial decret 640/2006)

Per al compliment de la APPCC cal complir amb diversos plans com:

Pla de Formació.
Pla de Neteja i Desinfecció.
Pla de Control de Plagues
Pla de Bones Pràctiques de Fabricació i Manipulació.
Pla d’Homologació de Proveïdors.
Pla d’Identificació i Traçabilitat.
Pla de Control d’Aigua.
Pla de Control de Residus.
Pla de Manteniment.
Pla de Control i Seguiment d’Equips de Mesurament (Calibratge).

Així que si treballes en hostaleria o en una empresa on estàs en contacte amb aliments i encara no compleixes amb la normativa d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control, vols pagar menys per la teva quota amb un servei de qualitat o necessites assessorament, sol·licita una visita sense compromís del nostre assessor.

Al·lergògens​

Ja compleixes amb La nova Llei d’Informació Alimentària (Al·lergògens)?. Aquesta llei està recollida en el Reglament Europeu 1169/2011 estableix que totes les empreses operadores de col·lectivitats hauran d’informar dels al·lergògens que continguin els seus plats, és una nova obligació que cal tenir en compte constantment, ja que si afegeixes un plat a la carta o al menú, has d’informar que al·lergògens porta, hi ha un llistat de 14 substàncies al·lergògenes que han d’indicar-se de manera clara encara que només existeixi la possibilitat que hi hagi traces d’algun d’ells, i no de qualsevol manera, hi ha unes icones estipulades per a definir cada al·lergogen. Així que si treballes en hostaleria o en una empresa on estàs en contacte amb aliments no envasats i encara no compleixes amb la normativa d’al·lergògens, vols pagar menys per la teva quota amb un servei de qualitat o necessites assessorament, sol·licita una visita sense compromís del nostre assessor.

Manipulador d'aliments

Necessites el certificat de manipulador d’aliments? Ja sigui per a tu o per als teus empleats, segons la vigent normativa l’empresari es responsabilitzarà que tot el personal emprat disposi de la formació necessària per a la correcta manipulació d’aliments, així mateix la llei defineix com a manipulador d’aliments a “tota aquella persona que per la seva activitat laboral té   contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament,   emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei”. Actualment, el carnet ha estat substituït per un certificat o diploma formatiu que emeten les empreses i organismes especialitzats, en el qual acrediten que una persona ha rebut la formació adequada. Aquest certificat es pot obtenir de diverses formes ja sigui assistint a cursos de formació presencials o realitzant el curs a través d’Internet, i tots dos tenen el mateix valor legal, així que si necessites obtenir el carnet de manipulador d’aliments o vols més informació contacta amb nosaltres i sol·licita una visita sense compromís del nostre assessor.

×

 

Hola!

Aquest es el xat WhatsApp de Pandacoc

× Com puc ajudar-te?